T'agrada la imatge de fons?
clica aquí per veure-la

  • Català
  • Español
  • English
  • Francoise
  • Russian
La Costa Daurada presenta la destinació a les Illes Balears
La Costa Daurada presenta la destinació a les Illes Balears
La Costa Daurada presenta la destinació a les Illes Balears

Notícies

La Costa Daurada presenta la destinació a les Illes Balears

18/05/2017 - Els Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada, Salou, Cambrils i Vila-seca, conjuntament amb PortAventura World i la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT), han presentat a Palma de Mallorca l'oferta turística de la Costa Daurada, així com les principals novetats per a aquesta temporada, entre les quals destaquen la inauguració del parc temàtic Ferrari Land.
Es tracta de la primera vegada que el sector turístic de la Costa Daurada, representat tant per l'àmbit privat com pel públic, s'ha unit per presentar la seva completa oferta d'oci, serveis i allotjaments que pot ofereixen als turistes de les Illes Balears.

Aquesta acció té per objectiu potenciar un mercat tan important com el balear. Així, a través d'un workshop -acció de promoció- amb presentacions personals s'informa a més de 60 agents de viatge, un sector prescriptor molt important, de l'àmplia oferta d’allotjaments de qualitat disponible, així com de les múltiples activitats lúdiques, esportives, gastronòmiques i familiars que es duen a terme en la Costa Daurada i que poden ser d'interès per el gaudir i el descans dels turistes de les Balears.

Durant el workshop, tal com va succeir en l'acció que es va dur a terme a València, representants de les destinacions de Salou, Cambrils i Vila-seca, la Pineda expliquen el potencial de les seves poblacions i les característiques diferencials i úniques que ofereix la Costa Daurada. Per la seva banda, els representants del sector empresarial són els encarregats d'explicar la seva àmplia oferta, les inversions realitzades i les novetats per a aquesta temporada. En aquest cas, les empreses que participen en la presentació són les cadenes hoteleres amb allotjaments a la zona com a Estival Park, Grup Resideix, Ohtels, Mercure Atenea Aventura, Best Hotels, H10, 4r Hotels, Group Palas. També participa PortAventura, el parc temàtic més visitat d'Espanya.