T'agrada la imatge de fons?
clica aquí per veure-la

  • Català
  • Español
  • English
  • Francoise
  • Russian
Vila-seca acull el VII Fòrum Red Intur
Vila-seca acull el VII Fòrum Red Intur
Vila-seca acull el VII Fòrum Red Intur

Notícies

Vila-seca acull el VII Fòrum Red Intur

16/11/2017 - La Facultat de Turisme i Geografia de la Universitat Rovira i Virgili (URV) a Vila-seca acull aquest dijous el VII Fòrum RED INTUR, la xarxa d’universitats espanyoles que imparteixen programes de postgraus en l’àmbit del Turisme. Durant la trobada, el president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Segura, ha explicat als assistents l'evolució del model turístic de Vila-seca i el seu pla estratègic.

El Fòrum Red Intur ha estat inaugurat per l'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet; el rector de la Universitat Rovira i Virgili, Josep Anton Ferré; la degana de la Facultat de Turisme i Geografia, Marta Nel-lo i el president de REDINTUR, Antonio Guevara. L’alcalde Josep Poblet ha destacat que el turisme “ens aporta estabilitat, modernització de les infraestructures i protecció del patrimoni” a la vegada que ha afirmat que “aquestes trobades engrandeixen el treball que cadascú fa des dels seus llocs”. En aquesta línia, el rector de la Universitat Rovira i Virgili, Josep Anton Ferré, ha explicat que la “investigació a les universitats ha d’aportar benestar a les persones, progrés social i econòmic i desenvolupament al territori”.

A més, durant la jornada d'avui,el cap de promoció de la Costa Daurada, Francesc Bueno, ha impartit la conferència “Plans estratègics de la Costa Daurada". Seguidament, s’han presentat els 8 treballs fi de màster seleccionats per la Comissió Avaluadora de REDINTUR, dels quals dos han estat guardonats amb la “Distinció Extraordinària”. Els assistents han pogut realitzar després una visita turística per la Vila-seca i la Pineda Platja. Les activitats del Fòrum Red Intur s'allargaran fins divendres, quan s'ha programat una visita a Ferrari Land, i dissabte, a Tarraco Romana.