T'agrada la imatge de fons?
clica aquí per veure-la

  • Català
  • Español
  • English
  • Francoise
  • Russian
Vila-seca participa de nou al “Catalunya, Hola Família”
Vila-seca participa de nou al “Catalunya, Hola Família”
Vila-seca participa de nou al “Catalunya, Hola Família”

Notícies

Vila-seca participa de nou al “Catalunya, Hola Família”

29/05/2019 - Vila-seca tornarà a adherir-se un any més a l’acció de l’Agència Catalana de Turisme Catalunya, Hola Família 2019 que tindrà lloc el cap de setmana del 7, 8 i 9 de juny. Així, s’han organitzat activitats de diferent temàtica dirigides a grans i petits.
El divendres 7 de juny, a les 7 de la tarda, es donarà el tret de sortida amb una sessió de Risoteràpia & mindfulness en família, davant del grup escultòric Pineda de la platja.

El dissabte, 8 de juny, tindrà lloc una Gimcana històrico-cultural per descobrir el centre històric de Vila-seca. A través d’un itinerari lúdic es podran conèixer els punts d’interès de Vila-seca, amb activitats i proves pel més petits i una actuació musical en acabar.
A la tarda, remulla’t a l’Aquopolis Costa Daurada. A partir de les 15h, entrada gratuïta amb el passaport segellat que pots aconseguir participant en la gimcana històric-cultural del matí.

I per posar punt i final a un cap de setmana ben divertit, el diumenge dia 9 de juny, a partir de les 10.30h, Zumba & Fun en benefici de Sosciathlon. Aquesta jornada solidària tindrà lloc al Parc del Pinar de Perruquet i comptarà amb zumba, música, tallers i jocs infantils i un dinar popular (1 euro per ració).

Dins d’aquesta acció, el Gran Hotel la Hacienda t'ofereix una promoció 2x1 en la teva reserva.

El tema escollit per “Catalunya Hola Família” és “Viu una experiència de llegenda”, amb l’objectiu de fer èmfasi en la història i la mitologia del territori. En aquest sentit, s’ha creat l’app “Llegendes en família” que permetrà buscar i “caçar”, durant aquests dos caps de setmana, els éssers màgics creats per a l’ocasió i que s’amagaran en boscos, platges, places i parcs de les diferents destinacions familiars catalanes. Seguint el criteri i l’assessorament de l’expert en mitologia catalana Joan de Déu Prats, cada una de les destinacions té assignat un ésser màgic amb un lligam al territori.

La importància del Turisme Familiar
El 30% del turisme que ve a Catalunya és familiar, xifra que arriba al 40% durant els mesos d’estiu. Si ens fixem en la despesa, el turisme estranger que va viatjar en família a la nostra destinació el 2017 va generar 4.000 milions d’euros. El turisme familiar és un dels projectes estratègics en la promoció turística de Catalunya. Per aquesta raó, l’Agència Catalana de Turisme ha esmerçat nombrosos esforços en promocionar l’oferta turística catalana adreçada al públic familiar, tant en l’àmbit nacional com internacional.
Viatjar a Catalunya acompanyat de la família i els fills és, juntament amb la tipologia de viatjar en parella, la més freqüent. L’any 2017, el 22% dels 19 milions de turistes estrangers que van visitar Catalunya va ser famílies amb canalla i van generar prop de 4.000 milions d’euros. Els francesos i britànics són els mercats que més turisme familiar aporten a Catalunya (34%), amb el 23% i l’11% respectivament. D’altra banda, les famílies nòrdiques són les que fan una despesa més elevada.

+ PDF

+ Info